Gjestebok

Så flott at du har gått inn på gjesteboken vår!
Her kan du skrive det du måtte ønske, men husk at det du skriver kan alle lese.

Vi er glad for å høre dine meninger og tanker om senteret. Kanskje du har noen ideer og forslag til hva vi kan gjøre for å forbedre oss. Vi er glad for å få både ris og ros. Vi ansatte ved senteret setter også stor pris på å få en hilsen fra deg. Om du har lyst kan du også sende en hilsen til andre brukere av senteret. Vi er sikker på at de vil bli glad for det.

Vi ønsker gjerne å få en tilbakemelding på hjemmesiden. Er noe du savner der tar vi imot alle forslag med glede. Merk at upassende innlegg vil bli fjernet.

NB Det er svært viktig at du ikke skriver ditt navn eller andres navn, telefonnummer eller adresse her på gjesteboka , da alle kan lese det du skriver.  

Mange hilsener fra alle oss ved Incestsenteret i Vestfold


Skriv kommentar


  


99 kommentarer


 1. Anonym

  Er iķke imponert mine tanter besteforeldre kaller meg stygg de la meg til og med inn i åtte år min mamma og fetter sa hang hun seg ikke? Min pappa slo oss før han dro med en annen dame blir mest lei meg når tante og søskenbarnet sier jeg er stygg er 41 år ikke ung lenger jeg har medfødt ledd sykdom.jeg ser annerledes ut. De alltid kalt meg stygg da jeg kom hjem og var banket opp på skola var det ingen støtte kjærlighet å få. De stjal til og med mini bank kortet og kodebrikke de serverte meg metformin og sa du har sukkersyke jeg måler blodsukker selv det er 3.8 på morgenen de stjeler penger

  31.juli 2018 kl. 02:04


 2. Inger

  Dere gjør en kjempejobb!

  11.mai 2016 kl. 20:59


 3. Linn

  Hei,
  Jeg får ikke takket dere nok. Jeg begynner å føle meg verdifull. Den tryggheten som senteret gir er det umulig for meg å beskrive. Med flere mislykkede møter med psykologer som ikke forstår, føler jeg endelig meg sett og tatt på alvor.

  19.april 2016 kl. 19:07


 4. Håkon

  Flott nettside, enkel men veldig brukervennlig, akkurat som jeg liker det :)

  ivestfold.net

  11.mars 2016 kl. 15:06


 5. linda

  Hei jeg har blitt utsatt for ett seksuelt overgrep uten at jeg vil er redd og har veldig vondt i kroppen min og er sliten men ingen skjønner meg hva skal jeg gjøre han som.har gjort det skylder meg også penger og jeg sliter med meg selv fra før har bare to hundre i uka

  5.august 2015 kl. 23:49


 6. Emma

  hei :) jeg vill gjærne takk dere for en fantastisk hjelp dere er. Jeg har endelig klart og si dette høyt etter 10 år med overgrep. jeg er i dag 27 år, og har endelig fått den hjelpen jeg har trengt fra dere. Jeg veit i dag, at det var en lettelse og få snakket om det og at det finnes sånt senter som tar deg på alvor og skjønner akkurat DEG. TUSEN TAKK :)
  Dette er og kommer til å bli en bedre hverdag med hjelp og støtte fra dere på senteret :)
  Klem :O)

  23.juni 2015 kl. 23:31


 7. Anonym

  Jeg er ingen pårørende eller berørt på noen måte – men etter en skoleoppgave om bedrifters samfunnsansvar, vil jeg bare gi min fulle støtte til det dere jobber med.
  Det skulle finnes flere slike organisasjoner i Norge, og det skulle bevilges mer penger fra det offentlige til slike saker.
  Jeg får vondt inni meg når jeg tenker på at barn utsettes for noe så forferdelig!
  Takk for at dere finnes!

  7.mai 2014 kl. 14:24


 8. meg

  Tenner et lys

  22.februar 2014 kl. 00:27


 9. en trygg havn..

  …..Jeg er en søster, mamma og tante…en trygg havn for mine nære…trodde jeg.
  Det jeg trodde var et trygt og godt ekteskap ble snudd fra harmoni til helvete på en dag.
  min mann gjenom mange år og far til mine barn hadde misbrukt mine tanteunger. Og benekter nå å ha misbrukt våre barn.
  Jeg gikk i sjokk og ble innlagt. Men man vet ikke hvor sterk man er før enn selv blir utsatt for et slikt svik.
  Jeg har gått igjennom de fleste faser av følelser og tårer. Og står nå med rak rygg og hode høyt. Livet er en reise og jeg skal være med hele veien. Hvor høyt jeg elsker mine barn og mine flotte tante unger. så sterk som min tante unge må ha vært den dagen hun bestemte seg for å stikke hull på den voksende vonde KLUMPEN inni seg. Den har vært tøff og vond. Men hun har hatt det vondt lenger enn meg. Jeg viste ikke..og Jeg av alle.. hadde ikke følt, merket ,sett ,eller ant noe som helst unaturlig. Det sliter jeg veldig med. Å føle meg så lurt og så sviktet. Men jeg vill ikke bli en bitter kjærring full av hat. Jeg fokuserer på kjærlighet til mine unger. Men ut av allt dette vonde så kommer lyset igjennom. Og vi står sammen som familie. Han tillstodd etter en stund , og har fått sin dom. Han fortjener ikke meg eller sine barn. Eller å være en del av min flotte familie.
  Jeg er en mamma og tante og en søster som står med rak rygg og holder rundt mine nære. Så til alle dere der ute som tror dere er alene om den vonde klumpen og tror att familien ikke vil tro på dere. Det er aldrig din skyld. hvisk det . si det . rop det eller skrik det UT. Det vil blir bedre for hver dag. En stor varm klem fra en mamma, tante og søster som vet jeg er en trygg havn for mine nære.

  19.november 2013 kl. 11:00


 10. Anonym

  De dypeste krenkelsene jeg har opplevd har jeg opplevd på en traumeavdeling, av en jeg stolte mye på. Jeg vet ikke om jeg klarer reise meg igjen, plukke opp meg selv. Denne personen har krenket hele meg så mye og dypt det er mulig. Denne opplevelsen fører meg til denne siden. Har ikke vært her før. Kanskje jeg tar kontakt for hjelp til å komme meg opp og videre, med hele meg inntakt. At den som har gjort det største og verste sviket jeg noengang har opplevd ikke klarer dukke meg under, likevel. Jeg vil reise meg opp fra sviket, med hele meg, og ikke tie om denne saken. Den skal frem i lyset, og avsløres for alt den er. Men først reise seg opp igjen. Tenk at en behandler og en traumeavdeling som får så mye tillit av meg, og får en så stor inngang inn i mitt innerste gjør sånt! Det jeg har opplevd er ikke et menneske verdig, og langt mindre traumepasienter verdig. Denne saken skal opp og frem! Etter at jeg har reist meg. Takk for meg så langt. ( har fortsatt en liten dør åpen for at saken kan løse seg uten retraumatisering og krenking av meg. Men det sliter på å holde døren på gløtt, og vente på nye svik. )

  20.oktober 2013 kl. 17:56


 11. Olav

  Takk for hjelp!
  Jentenavn

  8.april 2013 kl. 18:45


 12. hei

  hei. dere var i klassen min denne uken og da sa dere noe om at man skulle ta plaster foran webkameraet fordi folk kunne hæcke seg inn på pcen og ta video av deg gjennom webkameraet. så lurte jeg på om de kunne gjøre ta video av meg gjennom webkameraet mens jeg satt i en skype samtale??? fin om dere svarer snarest

  15.mars 2013 kl. 14:21


 13. anonym

  hei, jeg lurer på om dere har noen tips for og komme over en sorg etter at en svært nær venn har tatt livet sitt. jeg kan ikke dra i begravelsen hans fordi jeg orker det bare ikke. hilsen jente 11 år

  15.mars 2013 kl. 14:08


 14. anonym

  hei, jeg lurer på om dere har noen tips for og komme over en sorg etter at en svært nær venn har tatt livet sitt. hilsen jente 11år

  15.mars 2013 kl. 14:03


 15. meg

  Tenner et lys.

  21.februar 2013 kl. 23:05


 16. zzz

  Takk for hjelp!

  http://www.anbefaltekredittkort.com/

  11.desember 2012 kl. 02:19


 17. Sigrid

  God jul til dere!

  http://www.anbefaltekredittkort.com/

  11.desember 2012 kl. 02:18


 18. Jenny

  Ønsker dere en god jul!

  http://www.kroa-svalbard.no/gjestebok-leggtil.html

  11.desember 2012 kl. 02:18


 19. "Vilde"

  Hei. Kan dere se nummeret mitt hvis jeg ringer til dere? Litt redd for å ringe og redd for at dere skal se nummeret mitt for jeg vil være helt anonym. I hvert fall en stund. Hilsen “Vilde”

  21.november 2012 kl. 16:25


 20. morten

  Veldig glad for at dere hjelper meg. Tusen takk
  http://nowayin.net/

  17.november 2012 kl. 20:02


 21. marit

  Til Madelen

  Så godt å høre at ting var bedre, skjønner at tankene er tilbake og frem til du får time igjen så kan du jo slå på tråden til oss på 800 57000 slik at du kanskje kan få luftet tankene dine frem til neste time.

  Hilsen Oss på incestsentert i vestfold

  27.september 2012 kl. 08:42


 22. Madelen

  Tiden før jeg kom til dere var vanskelig. Den var slitsom, og jeg følte meg helt alene i verden. Men gjennom den lille tiden jeg har vært hos dere, har det hjulpet masse. Selvom jeg ikke har fått orden i hodet, har det i hvertfall fått litt ryddighet oppi tankene. Nå er det en stund siden jeg har vært hos dere, og tankene er tilbake. Kaoset. Gleder meg til å få en ny time, sånn at ting kan bli litt lettere for meg i hverdagen. Dere gir oss et nytt håp og syn på livet.

  Hilsen Madelen, 17 år

  7.september 2012 kl. 09:00


 23. Elise

  Har sagt det til mamma og pappa nå. Etterhvert skal jeg komme og snakke med dere på incestsenteret.:) Gleder meg. Skal i dommeravhør snart…

  8.august 2012 kl. 11:47


 24. Alf

  Tusen takk for at Dere er til. Det hadde vert håpløst å komme gjennom hverdagen uten støtte fra Dere.
  Dere bruker tiden til å hjelpe slike som oss som sliter med en fortid som har vært grusom.
  Atter en gang” TAKK FOR AT DERE ER TIL “

  20.mai 2012 kl. 00:39


 25. marit

  Hei Anonym
  Du som har etterspurt et svar på mail den 19 april.
  Vi har ikke funnet noe mail fra deg, men om du kan være så snill og sende den på nytt slik at vi kan hjelpe deg med det du lurer på. Du kan sende den til meg personlig på marit@isiv.no.

  17.mai 2012 kl. 19:10


 26. Anonym

  Savner oppdatert kalender, på nettsia deres, om aktiviteter, nå i 2012!!!

  23.april 2012 kl. 06:44


 27. Anonym

  Vi hadde besøk av dere på skolen før jul. Jeg var redd for å si noe da, men jeg skal si det i løpet av 2012.

  Hilsen Anonym(Elise)

  19.april 2012 kl. 16:51


 28. Anonym

  har sendt mail, men har ikke fått svar…:(

  19.april 2012 kl. 16:48


 29. Anonym

  Jeg er dritt lei av livet mitt!!!

  10.april 2012 kl. 12:32


 30. Tarax

  Pål.

  Ikke tenk på det , kanskje det ikke var slik ment !! Tenk på de små jentene og guttene som leser disse sidene også blir de usikker . Ikke gre alle over en kam . . Sorry men jeg mener det !! Nå vet jeg ikke hvor gammel du er, men avogtil har noen mer hårsåre dager !! Tolk den som du vil !!

  15.februar 2012 kl. 02:26


 31. Tina

  Hei. Jeg er daglig leder i Blålys-Landsforeningen for seksuelt misbrukte. Vi har nettopp delt ut Blålysprisen og prisen i år gikk til Mary-Ann. Hun har satt fokus på seksuelle overgrep og gjort masse for denne gruppen. Vi hadde inspirerende dag sammen med prisvinneren og Kristine :0) Sammen er vi sterke og kan utrette masse. Tusen takk til alle som bruker senteret i Vestfold, og takk til alle dere flotte tøffe gutter, jenter, kvinner og menn som tør å snakke om det som er så vanskelig og vondt.

  Mvh Tina Marie Rødde Paulsen
  Daglig leder Blålys

  1.februar 2012 kl. 11:43


 32. Tarax

  Jeg håper jeg kan være til hjelp .

  1.desember 2011 kl. 01:29


 33. Tarax

  Jeg ville gjerne dele en nettside med dere. Mulig det er sterkt, men hva er ikke overgrep !! Håper dere tar en tur innom og ser hva jeg mener ! Kanskje dere ser budskapet mitt =)

  http://www.naarvondtervondt.com/68733759

  1.desember 2011 kl. 01:12


 34. Til meg

  Hei på deg.
  Så fint at du sender en hilsen her inne på gjesteboka. Veldig bra at du synes det var fint at vi var i din klasse. Vi reiser rundt i mange skoler i Vestfold og vi er så stolt av dere elever som er så flinke til å ta prate om incest og seksuelle overgrep. Håper du husker at du bestemmer over din kropp og hvis noen forsøker å gjøre deg noe vondt så ringer du til oss så skal vi hjelpe deg til å stoppe det vonde. Ønsker deg en fin helg.

  Mange hilsner fra Mary-Ann

  4.november 2011 kl. 23:36


 35. meg

  Hei dere har vert i klassen vår og snakket og det var nyttig tusen takk

  4.november 2011 kl. 11:59


 36. Til anonym

  Hei
  Kan du ringe meg ang lekene som du ønsker å gi senteret. Kan du ringe tlf 33357777. Tusen takk på forhånd.
  mvh
  Mary-Ann Oshaug

  4.november 2011 kl. 11:25


 37. Anonym

  Lurer på om dere tar i mot brukte fine leker på senteret?

  3.november 2011 kl. 19:47


 38. Moa

  Og når skal så denne flotte hjemmesiden deres oppdateres? =) Det lurer jeg på da…

  31.oktober 2011 kl. 22:03


 39. Hei Mary -Ann

  Jeg ville bare skrive en liten hilsen til deg ,om hvor fantastisk sterk og flink du har vært og er ,og
  for en fantastisk jobb du og seff alle de andre som jobber hos deg ,men jeg må få lov å skryte litt ekstra
  av deg.Tenker på hvordan vi var den gangen for mange år siden,og hvor fint du har klart deg og på toppen av alt hjelper
  menesker med de samme prob,
  jeg var på samme sted ,vi hadde samme overlege,og hang mye sammen ,på den tiden på den plassen .,
  jeg tenker på i tønsberg by for mange,mange år siden,jeg har selv fått 3 barn ,men bor nå i bergen,men
  syntes du er en utrolig flott og sterk dame som jeg har stor respekt for,ville bare sende denne lille hilsen
  å fortelle deg det,neste gang jeg skal på besøk til familien min i tønsberg,så ringer jeg deg på senteret så
  husker du meg nok ,meget godt igjen.:-) Mvh Bente.

  28.august 2011 kl. 09:28


 40. jente

  vær tålmodig jeg prøver og prøver men det er vanskelig å snakke

  30.april 2011 kl. 15:31


 41. annonym

  Oddveig

  hei og takk for mange gode samtaler!
  jeg syntes det jammen er på tide du reiser nå, veldig glad for det.
  Du vil bli savnet. å det er jo bra. .
  jeg håper du har klart å gi vidre kunnskap til andre annsatte på senteret, og jeg håper vi får tilbake en Gestalt terapaut etter deg.

  masse masse lykkeønsker.

  25.april 2011 kl. 10:21


 42. Gutt

  Jeg har ringt dere mange ganger hver dag men det er så vanskelig å si noe så jeg legger på med en gang dere tar telefonen. Takk for at du skriver til meg Mary-Ann. Jeg skal ringe deg i morgen for nå orker jeg ikke mer. Håper du kan hjelpe meg og jeg vil snakke med deg for nå orker jeg ikke mere.

  Jeg er kjemperedd-kan du hjelpe meg? Jeg vet du kan det for det skriver du.

  Han som gjør noe er ikke snill. Han gjør mye med meg og jeg vil ikke mere.

  Nå kan jeg ikke mere. Jeg er så kjemperedd hele tiden at jeg orker ikke mere

  18.april 2011 kl. 01:37


 43. Gutt

  Jeg vil ikke si hva jeg heter. Jeg er lei meg. Jeg har ringt dere mange ganger hver dag men jeg blir redd hver gang dere tar telefonen og jeg tør ikke snakke. Jeg er redd dere skal ringe hjem til meg om jeg snakker. Jeg vil at dere skal hjelpe meg men jeg tør ikke snakke. Det er en mann som ikke er snill med meg. Han er jeg veldig redd for. Han gjør mye som jeg ikke vil si hva er med meg. Jeg vil ikke si hvem det er. Jeg skal prøve å snakke med dere i morgen men jeg vet ikke om jeg klarer det. Jeg vet hvem to av dere som jobber der er. Dere var på skolen min og snakket om det.

  4.april 2011 kl. 22:46


 44. Mamma til Tobias

  Jeg er veldig takknemmelig for den lange samtalen vi har hatt i natt Mariann. Takk for at du svarte meg så¨fort på mail og for at du ga meg gode råd jeg skal ta med meg i min videre kamp for å hjelpe min sønn ut av et liv i narkotika. Han er bare 17 år men har hatt et liv i helvete. Jeg vet nå at jeg har mange gode redskaper etter å ha snakket med deg.

  Om jeg får han med meg så kommer vi en tur til uka. Jeg har lest masse på hjemmesiden deres etter samtalen med deg. Derfor fikk jeg lyst til å skrive disse ordene. Jeg er så takknemmelig for at dere finnes. Jeg skal prøve å følge ditt råd å ringe dere på denne telefonen for pårørende. Igjen tusen hjertelig takk for at jeg fikk ta ut all min frusterasjon i natt.
  Beste hilsner fra mor til utsatt gutt

  4.april 2011 kl. 00:34


 45. Anonym

  Solveig vil alltid være i mitt hjerte
  Tenk at det har gått et år
  savner henne

  22.februar 2011 kl. 10:19


 46. anonym

  Minnes Solvei og Tenner et lys

  22.februar 2011 kl. 09:48


 47. M

  Du er helt unik Mary-Ann og den jobben du gjør for utsatt er helt utrolig :)

  22.februar 2011 kl. 02:57


 48. anonym

  hei eg vet ikke kosen eg skal sei det som er vaskligt kosen eg skal begynne vil så gjerne sei det men tør ikke

  5.februar 2011 kl. 15:49


 49. anonym

  de er flinke til å oppdatere aktivitetene på brukersiden. no så gå inn der, mange aktiviteter nå. noen med påmeling, der er å oversikt over fellesmåltider.

  31.januar 2011 kl. 15:00


 50. Jente 24

  Hei Mary-Ann!
  vet ikke om du husker meg jeg gikk hos dere for et par år siden.snakket mye med deg på en sommerfest dere hadde..har bodd på hedemarken nå i 3 år og vender tilbake til vestfold for 1 års tid fra februar..lurer på hva slags aktiviteter dere har på senteret for tiden?? har vært tilknyttet evas støttesenter mens jeg har bodd i hedemark..

  27.januar 2011 kl. 16:02


 51. Lill-Melissa

  Da haster hjelpen snarest murlig jeg vil ikke derfår bo i denne byen! Og fra: henne og hennes familier har jeg altid fådd beskyldninger får og være en tyv og en hore og det er jeg ikke! Hun har banket meg masse gang i åreshvis og har ladd kem som helst banke meg! Det syns jeg ikke er alseptabelt! Og hun har lugget meg i håret fast før og slådd neseblod i fra: meg og hun har stelt både penger og ting i fra: meg! Og hun har sørget får at jeg ikke har venner!

  24.januar 2011 kl. 13:10


 52. Lill-Melissa

  Jeg er ellers blidd banket og slådd på av veldig masse menesker før jeg møtte typen min og jeg er blid voldtatt og sexuelt misbrukt av veldig masse menesker før jeg møtte han! Trenger noen berolige piller som kan hjelpe meg og få opp se lysten fast om jeg skal ha type det trenger jeg! Ellers trenger jeg og typen min hjelp til: og gifte oss og hjelp til: Og flytte fra denne byen! Og jeg sliter ellers en del med tvangs tanker og selvmords tanker og trenger hjelp i profisjonell hjelp til: Og ungå disse problemene Og jeg trenger ellers en fast Kvinnerlig eller Mannlig støttekontakt snarest murlig ved siden av (Typen min / Samboeren min) Kan noen være så snill og ta Kontakt med meg snarest murlig! Og jeg er glad i min mamma og mine to Søstre ! Jeg er ikke glad i min lillebror får han har sexuelt misbrukt meg før og det har også en foster mor jeg liksom skulle ha hadd før også gjort med meg før! Og jeg har aldrig følt at hun har vert min fostermor! Hun har onanert meg da jeg var et barn og hun var en voksen dame og hun er en voksen dame og hun har hadd sex med min lillebror masse hvis av ganger! Hun gir stadig mine penger til min lillebror og hun lar min lillebror Kjøpe dop får mine penger ellers Kjøper hun alle slags designer klær og ting til: Seg selv får mine penger uten lov og gir av mine penger til: Kongen og red barna og andre aksjoner og jeg får kund restepenger av mine pengere to ganger i uka vert eneste år og det er alt!

  24.januar 2011 kl. 13:06


 53. Lill-Melissa

  Ellers så bor jeg (og typen min) Med Katter! Jeg har to Katter og han har en Katt! Før jeg møtte han er jeg mishandlet av masse (Kvinner og menn og tidligere fosterhjem) ! Noe jeg ikke har ønsket at skal skje! Og ellers har noen leger tvangs insatt meg en spiral jeg trenger hjelp til: Og få fjernet! Og ellers trenger jeg medecin vurderinger snarest murlig om jeg skal leve og jeg trenger ellers en del behandlinger får og berge livet mitt og typen min sitt liv får og kunne få berge det!

  24.januar 2011 kl. 12:53


 54. Lill-Melissa

  Jeg hører ofte stemmer i hodet mitt og trenger hjelp får og ungå det! Ellers har jeg hadd hodepine i åreshvis! Og har i noen år ellers hadd vondt rundt i kroppen min hele tiden også har jeg ingen veninner og kamerater! ikke har jeg verkend jobb eller skolegang og trenger hjelp til: og få jobb og Skole Snarest murlig!

  24.januar 2011 kl. 12:48


 55. Takknemlig

  Jeg er såååå utrolig glad for at dere finnes
  Takker for all hjelp og støtte
  Gode ønsker inn i det nye året :)

  27.desember 2010 kl. 22:32


 56. Jente

  Jeg fikk besøk på skolen min av to damer som snakket om det. Jeg vet at de snakket om det som jeg vet hva er. Jeg tenkte på min hund når de snakket. Jeg ble litt glad når de snakket. Jeg forstår bedre det som noen gjør med meg nå. Jeg er ikke så redd mer for nå kan jeg ringe til dere når jeg tør å gjøre det. Jeg tenker på når jeg skal ringe til dere. Jeg tenker på hva jeg skal si. Jeg tenker på om dere vil tro på meg og hjelpe meg. Jeg tenker på om mamma vil være glad i meg om jeg sier noe. Det er egentlig bedre nå som dere to damene snakket om det. Før dere snakket om det var jeg så redd. Jeg er ikke så redd nå for nå vet jeg at dere vet hva det er og at jeg vet hva det er og da er jeg ikke bare alene. Jeg vil ikke si noe mer. Jeg skal bare tenke på når jeg skal ringe til dere.

  18.november 2010 kl. 23:15


 57. Ano

  Min samboer (godt voksen dame) fikk råd fra psykologen sin om å reise hit da endel minner fra barndommen banket på, og det gjorde utslag i dagliglivet. Hun har selv uttrykt at hun fikk veldig god oppfølging, og at terapauten på stedet “turte” å grave og spørre og kommentere mer enn hennes egen psykolog gjorde. Hun følte seg også trygg og ivaretatt her.

  Det viktigste med dette senteret må være at det er spesifikt rettet mot et problem som for mange kan bety et ødelagt liv. Psykolog kan sikkert hjelpe, det samme kan fastlege, venner og familie. Men… de har ikke trening i å snakke om de vanskeligste tingene. Det har de her på senteret.

  Og ifølge samboeren min hjalp det veldig… og det hjelper den dag i dag. Alle tomler opp, fortsett den viktige jobben deres!

  16.november 2010 kl. 10:10


 58. 707877

  teit teit teite folk som tror de kan gjøre hva de vi med deg…

  10.november 2010 kl. 20:10


 59. sol

  Hei , er ny her …

  9.november 2010 kl. 22:11


 60. Til Brukere

  Det vil bli lagt ut en oversikt over alle aktiviteter og møter her på denne siden. Er ikke alltid informasjonen kommer likt. Denne gangen er det senteraktivitet gruppen som har sendt informasjonen litt seint til Mary-Ann. Det kan nok bli slik at informasjonen ikke kommer helt likt på denne siden og brukersiden, men den vil komme i god tid før aktiviteten og møte.
  Infobrev vil bli sendt ut ca 15.Nov

  Senteraktivitet

  7.november 2010 kl. 12:57


 61. Anonym

  vil bare si i fra at det er almannamøte 01.12. kl 18-20 tenker kansje det er brukere som ikke er inne på forumet.

  6.november 2010 kl. 23:35


 62. Anonym

  Eldre menn? Hva i all verden, er galt, med eldre menn? Nei du, krenkere, de finnes, i begge kjønn + i alle, aldre!

  3.november 2010 kl. 00:35


 63. hei

  Dette er ikke et senter som driver med behandling. men det er noe en kaller et lav terskel tilbud, en kan få støtte og hjelp til å hjelpe seg selv, eller kan få hjelp til å få behandling foreksempel slippe å gå alene til legen for å få hjelp,
  Overgripere har ikke tilbud til å være på senteret som dagbruker eller delta i grupper, samtaler der utsatte er. de kan få tilbud om samtaler ene samtaler.
  Overgripere og potensielle overgripere kan ta kontakt med senteret for å få hjelp til å ta kontakt med hjelpeaparatet, slik at de ungår nye overgrep, kan ta tak i problemet sitt. om jeg har forstått det riktig.

  det er ikke forskjellige avdelinger for barn unge og viksene men alle er sammen. jeg tror det er sundt og bra, men grupper kan være delt etter alder og mann dame.
  Jeg skjønner du syntes det er utrykt med eldre menn, men det kan faktisk være skummelt for den eldre mannen med damer, så han skjønner nok det.

  masse lykke til! ps si i fra at du syntes det er vanskelig til en ansatt, så følger de det opp i form av å kansje være til stede når du er der, jeg vet om andre som har gjort nettopp det

  24.september 2010 kl. 13:13


 64. bare lurer

  behandler dere overgripere på samme senter også ?

  24.september 2010 kl. 12:55


 65. bare lurer

  er det forskjellige slags avdelinger ? må barn og unge være sammen med eldre pasienter.
  føler meg utrygg på at eldre menn også er der, sammen med oss ..
  IKKE vondt ment !

  24.september 2010 kl. 12:53


 66. LM

  Ingen er i veien :) Ingen trenger holde seg unna!

  Våg å ta DIN plass på senteret! Den er akkurat like stor som min, og alle andres.
  Om noen tenker noe annet, så har de bare ikke skjønt det ;-)

  Håper å se deg snart!

  18.september 2010 kl. 13:35


 67. Usikker

  Beklager om det er jeg som har vert eller er i vegen for deg/dere…
  Skal holde meg unna.

  15.september 2010 kl. 06:26


 68. Kaffemesteren

  Kaffemaskin!!! Anbefaler (Nespresso-maskinene med melkeskumer) Meget fornøyd med resten av innholdet i referatet og!

  4.september 2010 kl. 11:59


 69. Hei til senteret

  Utrolig bra at referatet fre brukernøte ble lagt ut her. Håper at det blir lagt ut her i fremtiden for da får vi en raskt informasjon. Gleder meg til fremtiden på senteret

  4.september 2010 kl. 01:27


 70. Hei

  Tusen takk for informativt og utfyllende referat fra brukermøte. Mange spennende aktiviteter. Jeg ser frem til en flott høst på senteret

  4.september 2010 kl. 00:54


 71. carina

  takk for flott referat, blir spennede med brukerside.

  3.september 2010 kl. 06:04


 72. Hei

  Så flott at referatet fra brukermøte kom ut på nettet så raskt etter møtet. Jeg er så lei meg for at jeg ikke fikk mulighet til å komme for det ser ut som dette møtet har vært veldig flott

  3.september 2010 kl. 01:37


 73. carina

  Kommer desverre ikke i kveld.
  Sån blir det noen ganger, tror ikke dette er dagen en tar med seg barn.
  håper møtet blir konstruktivt også lurer jeg på om vi kunne fått en tilbakemelding på dette i etterkant.
  håper det blir et ærlig og åpent møte.
  Håper bruker miljøet blir både tryggere og mere aktift fremover. Mange kan ha nytte av det. resursene ligger like mye i oss og det vi kan gi hverandre, som i senteret.
  Masse lykke til

  2.september 2010 kl. 06:52


 74. Kaffemesteren

  Synes det var flott at Mary Ann slettet innlegget ditt. Det var et rått angrep mot et annet menneske, og jeg synes du gikk langt over grensen. Denne dialogen vi har hatt her har vært veldig konstruktiv, og det er dumt at den skal ødelegges med angrep mot enkelt individer. Våger påstå at det var både et personangrep og brudd på taushetsplikten. Slikt kan vi ikke ha her på gjesteboken. Sånne saker må man ta opp med Mary-Ann/senteret direkte, og ikke gjennom et offentlig forum.

  1.september 2010 kl. 23:59


 75. Kaffemesteren

  Håper dere som har mulighet, får mot til å dra! Ønsker for dere to tidligere brukere at senteret blir trygt igjen. Kanskje dere er savnet uten at dere vet det? :)

  Er det noen som sørger for å bringe dette videre. Har noen tatt på seg ansvaret for det? Er det du Mary-Ann som tar med deg dette videre på møtet?

  1.september 2010 kl. 22:05


 76. Eks bruker

  Skal prøve å komme på brukermøte i morgen. Jeg har savnet senteret men jeg har ikke klart å vært der på ca 2 år. Mye av grunnen til det er den personen som er omtalt i media saken som er det første punktet på møte i morgen. Jeg har vært så såret og nedbrudt over alt han har sagt og gjort mot meg og andre. Jeg skal ikke si noe mer for jeg vet at det ikke er lov å skrive noe om denne saken her. Men jeg må få lov til å si at han har tatt fra meg senteret og det er halve livet mitt og jeg har slitt enormt mye pga dette.

  Om jeg klarer å komme i morgen så håper at brukermøte kan bli starten på en ny tid for meg og flere andre som jeg vet om. Savnet etter senteret er stort så jeg krysser fingrene for at jeg våger å komme i morgen. Om jeg ikke klarer det så lykke til dere andre. Jeg vet at når den personen er borte så har dere et flott senter som kan være en ubeskrivelig viktig faktor for å mestre en vond og vanskelig hverdag.
  Håper jeg ser dere i morgen

  1.september 2010 kl. 21:54


 77. Kaffemesteren

  Først vil jeg si at dette var et bra tiltak for oss som av ulik grunn ikke møter i morgen. Jeg er nok ikke den mest aktive brukeren for tiden, men synes det er suverent å komme når det skjer noe der borte.

  1. Hvor har det blitt av alle brukerene? En redgjørelse for senterets prioriteringer, og om det er samsvar mellom de og målsetningen de driver etter, kunne kanskje gitt noe svar?

  2. Kan dere spørre om årsrapporten kan legges ut på nett?

  3. Har som homofil møtt litt motstand hos enkelte ansatte på tlf. Har opplevd dette som leit, da senteret skal være et trygt sted som livssynsnøytralt. Kanskje greit å nevne det, da vi er mange homofile i 2010!

  4. Kunne vi brukt et par tusen av de 90 000 budsjetterte midlene til brukerne på en kaffemaskin til det nye kjøkkenet?

  Sees vi over en rykende fersk kopp nespresso på det nye kjøkkenet i høst, gamle, nåværende og nye brukere?

  Lykke til i morgen, alle sammen!

  1.september 2010 kl. 21:44


 78. Bruker av senteret

  Hei
  Jeg gleder meg til brukermøte i morgen. Jeg kommer og jeg håper vi får en omvisning spesielt i 2 etasje. Har hørt at det blir så fint på soverommene og at det er egen terrasse til hvert soverom og en stor terrasse utenfor stua der oppe. Ønsker veldig å se det.

  I tillegg støtter jeg meg på henne som skrev før meg her at ukedagene blir inndelt til forskjellige brukere på brukerstua. Synes det var et flott forslag. Da kan vi på en måte velge hvilken kveld vi vil komme og hvem vi kan forvente å møte der.

  Gleder meg til å se dere i morgen

  1.september 2010 kl. 21:24


 79. Tidligere kvinnelig bruker

  Så fint at dette møte med brukerne kommer nå. Jeg kan dessverre ikke komme men jeg ser det går ann å skrive noen ønsker her.

  Mine ønsker er:

  1) At brukerstua en kveld i uka blir avsatt til eks kvinner, en kveld til menn, en kveld til ungdom, en kveld til blandet osv. En av grunnene til at jeg sluttet å bruke senteret var at jeg var så lei av å møte den samme brukeren hver gang jeg kom på senteret. Det bør være begrensning til hvor mange kvelder en person kan komme på senteret. Kjedelig å hele tiden måtte forholde seg til og hører på en og samme person hver gang jeg var der.

  2) Jeg ønsker også flere felles turer, felles aktiviteter.

  3) Hadde vært fint med en brukeravis som eks en avisgruppe bestående av brukere kunne få ansvar for og som ble sendt ut via posten senteret sender til brukerne.

  Jeg skulle ønske jeg kunne deltatt på møte men jeg er bortreist, men jeg kommer innom når jeg kommer hjem. Gleder meg til å se utbyggingen og må vel innrømme at jeg savner senteret. Jeg har fått mye verdifull hjelp der.

  Lykke til på møtet.

  Mange hilsner fra en tidligere kvinnelig bruker

  1.september 2010 kl. 20:15


 80. Til Brukere

  Er det noen som ikke kan delta på brukermøte i morgen, som gjerne ville ha tatt opp noe? Kan dere ikke skrive opp noen punkter her og så kan de som kan komme eventuelt bringe dette videre.

  1.september 2010 kl. 12:49


 81. mann 43 år

  Hei
  Jeg er så glad for at dere er her. Tusen takk for all støtte og hjelp jeg har fått. Uten dere hadde jeg gitt opp alt. Nå har jeg det så bra jeg kan ha det men jeg vet at jeg har en lang vei igjen å gå. Jeg skal gjøre det jeg sa i morgen og derfor har jeg det vanskelig for å sove i natt. Vet det er riktig men jeg gruer meg litt. ikke bare litt men veldig mye

  Mange hilsner mann 43 år

  1.september 2010 kl. 01:23


 82. Kvinne

  Jeg har det så vanskelig nå. Jeg er veldig glad for at dere finnes og at jeg får hjelp og støtte av dere. Jeg har lest mye på denne siden i kveld/natt og funnet trøst i alle historiene fra de forskjellige som er omtalt her. Selv om de er triste så gir de et håp til meg da jeg ikke føler meg alene. Det er triste historier men jeg håper at de forskjellige som det handler om her har fått det bra nå.

  Min barrndom har vært preget av overgrep fra min far noe jeg nå bearbeider hos dere. Jeg takker dere for all hjelp jeg får. Jeg vet heldigvis at det vil gå fremover bare jeg våger å ta fatt på livet mitt og kjenne på det min far har gjort med meg.

  Er det andre som har det slik så ønsker jeg dere lykke til. Vi kan gå veien sammen selv om vi har forskjellige ryggsekker vi må jobbe med. Lykke til alle dere som har opplevd overgrep. Ta vare på dere selv og ta imot all den hjelpen dette senteret kan gi

  Stor hilsen fra meg som ikke tør å skrive mitt navn enda

  25.august 2010 kl. 22:56


 83. Hater min overgriper

  Jeg hater min overgriper. Livet er kipt

  24.august 2010 kl. 23:44


 84. Jente

  Veldig glad for at dere hjelper meg. Tusen takk

  24.august 2010 kl. 22:16


 85. solvei

  savner solvei jeg

  24.august 2010 kl. 06:22


 86. jente

  jeg er utsatt for det som står her

  24.august 2010 kl. 02:13


 87. Kvinnelig bruker

  Tusen takk for at du slittet alle de innleggene. Jeg ble redd når jeg leste alt som ble skrevet der. Jeg kommer også på møte

  24.august 2010 kl. 01:44


 88. Bruker

  Veldig glad for at du slettet alle innleggende. jeg er så glad i senteret og all den hjelpen jeg får der. Jeg ble så trist når jeg leste alle de negative innleggene om denne saken. Jeg kommer på møte og er veldig glad for at det blir et møte om denne saken

  24.august 2010 kl. 01:17


 89. Jente 12 åe

  Jeg er glad i dere.

  21.august 2010 kl. 23:06


 90. Jon

  Hei synes denne siden er veldig informativ. Jeg er student på førskolelinjen og er veldig opptatt av denne problematikken. Jeg vil i mitt studie fordype meg innen dette feltet. Jeg ønsker å ta kontakt med dere for å få en veiledning gjennom mitt studie. Dere gjør en kjempejobb innen dette feltet. Stå på det er mange som trenger dere

  21.august 2010 kl. 22:29


 91. Mann 53 år

  Synes livet er vanskelig. Har fått hele barndommen min ødelagt.

  21.august 2010 kl. 08:08


 92. Utsatt

  Tusen takk for all hjelp og støtte jeg har fått av dere. Dere er fantastiske. Uten dere vet jeg ikke hvordan jeg hadde mestret mitt liv.

  21.august 2010 kl. 01:10


 93. Mor til utsatt datter 8 år

  Hei. Livet har ikke vært lett for min datter. Jeg fikk mitt livs største sjokk da min lille jente fortalte hva hun hadde opplevd. Jeg har gått i en boble siden jeg fikk vite dette. Jeg trodde jeg hadde en mann som elsket oss men så fikk jeg vite dette. Livet raste for vår lille familie. Jeg trodde min lille datter og anmeldte dette, men hva skjedde? Saken ble henlagt og nå står jeg mitt opp i en kamp for jeg våger ikke sende henne til pappaen, selv om han krever det. Det er en kamp hver dag, med trussler og snart blir det dagsbøter. Hva kan jeg gjøre? Føler at vi er rettsløse. Er det andre mødre som står opp i samme situasjon så ønsker jeg kontakt. Velferdsstaten Norge kan ikke la barn bli så rettsløse. Jeg ønsker å høre fra andre i samme situasjon

  18.august 2010 kl. 23:54


 94. Anonym

  denne siden er ikke mye bra ass
  teit har ting skjedd så hjelper det jo ikke og gå inn på enne siden
  det blir jo ikke borte da
  kommer altig og sitte inne som envond klump i halsen

  26.juli 2010 kl. 20:30


 95. mann 41

  Hei flott side dere har her. Jeg har lært mye av å lese. Min niese er utsatt og jeg søkte noen råd her i forhold til hjelp til henne. Jeg tar kontakt med dere snart.

  20.juli 2010 kl. 19:07


 96. Tom

  Gratulere med flott ny hjemmeside. Har sett gjennom sidene og de er veldig informative. Stå på videre alle dere som jobber dag og natt gjennom hele året. Tusen takk for all hjelp jeg har fått.

  15.juli 2010 kl. 23:34


 97. Trude

  Tusen takk for all hjelp jeg har fått av dere. Uten dere hadde jeg ikke klart å gjennomføre min utdannelse og få et godt liv. Jeg har det veldig bra nå takket være god hjelp fra dere over noen år. Ønsker alle som er her inne og alle ansatte ved senteret en flott sommer. Jeg har allerede en fin sommer.

  15.juli 2010 kl. 23:07


 98. Kristina

  Denne Ble jo veldi bra den =)

  14.juli 2010 kl. 21:41


 99. Mary-Ann

  Nå har vi fått ny hjemmeside :)

  12.juli 2010 kl. 14:36