Jenta traff mannen på internett

Publisert 30.juni 2010 | Medieoppslag

TØNSBERG: Den 15 år gamle jenta som angivelig ble voldtatt av en mann i skogen ved Rørestrand, traff mannen på nettet.

Kristin Hovden er bistandsadvokat for jenta. Hun sier at hennes unge klient at hun er helt knust etter hendelsen mandag ettermiddag, skriver Gjengangeren.

Det er nå klart at hun ikke ble voldtatt, men at hun gikk med på samleiet frivillig.
Jenta skal ha kommet i kontakt med den godt voksne mannen over nettet.
De chattet en stund, før de ble enige om å treffes.

– Det har vært en stor påkjenning for henne. Familien tar seg nå av jenta. Hun føler at mannen utnyttet situasjonen til sin fordel, opplyser Kristin Hovden.

Hun oppfordrer foreldrene til å følge med på barnas nettvaner, da det i det siste har blitt meldt om urovekkende mange saker av tilsvarende karakter.

– Ofte gir jenter i den alderen uttrykk for at hun er eldre enn hun er. Samtidig gir mannen inntrykk av å være yngre enn han er. Jeg har ikke noe grunnlag for å si at det har vært tilfelle denne gangen, men det er grunn til foreldrene å være på vakt, sier Hovden.

Siden saken har endret karakter trapper Vestfold politidistrikt nå ned etterforskingen etter voldtektsanmeldelsen fra den 15 år gammel jente som hevdet hun ble overfalt og voldtatt i Horten mandag.

Politiet ser ikke lenger på saken som en overfallsvoldtekt, men opprettholder likevel etterforskingen for å eventuelt å avdekke om forholdet kan rammes av andre straffebestemmelser.


Skriv kommentar


  


En kommentar


  1. Bazhdar

    Da er jeg tilbake igjen Sc3b8ndag den 27 nombveer gikk vi til julepynttenning i sentrum the square eller torget eller hva nc3a5 enn jeg skal kalle det.

    4.september 2012 kl. 12:57