Hobby- og friluftsgruppe

Har du lyst til å treffe likesinnede i et hyggelig og muntert miljø? Liker du å lage ting? Har du lyst til å få utløp for din kreativitet? Liker du å gå tur i skog, mark og ved sjøen? Liker du turer i fjellet, kjøre slalåm / skateboard / langrenn eller fiske i elver?

Da er kanskje denne gruppa noe for deg?

I denne gruppa prater vi ikke om incest. Vi har en kveld i uka hvor vi kan kose oss og lage de tingene vi selv ønsker. Vi håper også at du kan komme med dine ideer om hva vi kan gjøre i denne gruppa.

Når vi er på gruppesamlinger lager vi forskjellige ting av naturmateriell, som eks. blomsterdekorasjoner til flotte bilder, eller vi kan lage andre ting som glassmaling og lignende. Andre ganger reiser vi ut i skog og mark og finner materiell til å lage ting av, eller plukker bær o.l. Gruppa kan også reise på overnattingsturer, båtturer o.l.

Det blir også noen turer opp til Svarstad ski senter, hvor senteret har en hytte. Vår/ sommer og høst kan du velge mellom eks. kano-turer, ferskvannsfiske og det er mye laks og ørret her. Om vinteren er den store aktiviteten slalåm og snowboard, da alpinanlegget ligger rett ved siden av hytta. I tillegg er det flotte oppkjørte skiløyper, slik at det er fine muligheter til å legge ut på en skitur.

Hobby- friluftsgruppa er et tilbud til utsatte barn og ungdom, deres pårørende og søsken, utsatte kvinner og menn, og barn, ektefeller, samboere av utsatte kvinner og menn.

Om du har lyst til å komme med i denne gruppa, ring oss, eller kom en tur innom senteret, så skal vi gjøre vårt beste for at du kan delta her.